Житен кръг от 13.08.2014 в Англия

Енергии за лечение и трансформация

Тълкувание за житния кръг от 13 август 2014

Този житен кръг бе открит на 13 август 2014 в Gussage St Andrews, близо до Sixpenny Handley, Dorset, Англия.

01-PRINGLE
По календара на маите Цолкин (който според маите е Галактически Модул) на 13 август 2014 започна Вълната на „лечителската“ енергия „Синя Ръка“ (MANIK) – Знание, Действие, Изцеление. На пиктограмата виждаме изобразени шест змии, които са символ на лечителското изкуство – това е ясен знак за Вълната на „Синята Ръка“.

1

В три от триъгълниците има по 7 линии, които също ясно ни насочват към Слънчевия печат „Синя Ръка“, който е 7-мия Слънчев печат.

Вълната на Синята Ръка продължава 13 дни: в случая от 13 до 25 август 2014 включително. Това е период на активно действие, активна трансформация, усъвършенстване, изцеление на „болните, дефектните места“. И така се постига усъвършенстване.

През тези 13 дни имаме възможност да използваме максимално силните  енергии за лечение, които ни се изпращат.

Трите кръга в центъра на пиктограмата според мен символизират телата на човека, които обикновено обобщаваме с три – Физическо тяло, Дух и Душа.

Синият цвят означава Трансформация. По време на Вълната на Синята Ръка се извършва Трансформация на телата на човека.

Около трите тела е изобразен шестоъгълник, който символизира кристал.
Идеята е, че можем да използваме енергиите на Синята Ръка, за да изпълним телата си със Светлина, да трансформираме телата си и да изградим нашето Светлинно Кристално тяло.

Около шестоъгълника са изобразени двата триъгълника, които символизират светлинното поле МерКаБа, за което се вярва, че може да отнесе духа и тялото от един свят в друг. С този житен кръг неговите създатели най-вероятно искат да ни обърнат внимание на това, че енергията на Синята Ръка може да ни помогне за изграждането на нашето светлинно поле МерКаБа.

Под въздействието на енергията MANIK се извършва трансформация и на телата на Земята. Също така старата Кристална решетка на земята се трансформира в Нова кристална решетка, която отговаря на новото състояние на мислите, нагласите, настроенията, желанията, намеренията на хората на Земята.

Източник на снимките: Google

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s